Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger of hoe kan ik mijn organisatie aanmelden?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kunt u of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul uw gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met ONS Welzijn Vacaturebank.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spambox. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik een vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik reageren op een vacature?

Wanneer u een vacature op het oog heeft kunt u klik je op de knop "Reageer op deze vacature". Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Om te kunnen reageren op een vacature dient u ingelogd te zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik gereageerd heb?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures ”. Hier worden alle vacatures getoond waarop u zich een reactie heeft geplaatst, daarbij ziet u hier de status van uw reactie terug.

Waarom staat de vacature waar ik net op gereageerd heb op status: Afwachtend?

De vacature staat op status: Afwachtend, omdat ONS Welzijn Vacaturebank de inschrijving eerst goed moet keuren. De status verandert zodra deze opgepakt wordt door ONS Welzijn Vacaturebank.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Alleen organisaties met een account kunnen een vacature toevoegen.

Mijn reactie op een vacature ongedaan maken, kan dat?

Je reactie op een vacature ongedaan maken is online niet mogelijk. Hiervoor moet u contact opnemen met ONS Welzijn Vacaturebank.

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Heeft u een andere vraag, of een opmerking over de website. Via het '?' rechts onderin het scherm kunt u een contact formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.